27 янв. 2007 г., 00:28

ЗАКЛЕВАМ ТЕ! 

  Поэзия
623 0 5

ЗАКЛЕВАМ ТЕ!

Заклевам те да изпиташ тази болка и тъга,

Която аз изпитвам всеки божи ден,

Да се отваря дълбока рана в твоята душа

И да те кълне, че си безнадеждно самотен.

Замълчи... Ти още ли не разбираш, че не е лъжа?

Да, знам, че не можеш да ме заобичаш ти,

Но кажи ми тотгава защо си играеш още с мен.

Разбери... аз не съм твоята кукла на конци,

Която можеш да вземаш през ден.

Хайде, върви си вече и не гледай, че плача

И че сърцето ми се разкъсва на две,

Сълзите ми ще ги скрие той –здрача,

Ала сърцето ми – то ще ме издаде!

© something else Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??