24 нояб. 2011 г., 15:41

Заключено сърце 

  Поэзия » Другая
786 0 4

    Заключено сърце

 

 

С девет ключа заключих сърцето си,

за да спре то да страда!

Исках на тъга и на болка да поставя преграда.

Като бедно сираче то се сви във хралупа -

нито радост, ни болка да намери пролука.

И се нижеха дни сиви, обикновени...

Где сте, мигове луди?

Где сте, нощи вълшебни?

 

 

 Таня Иванова

© Таня Ив Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??