31 окт. 2006 г., 16:37

Закъснях 

  Поэзия
503 0 1


ЗАКЪСНЯХ !

Закъснях и не знам дали времето мога да върна,

 но дори да не мога сълза една ще запазя,

 доказателство за моята любов.

 Едничък път трънлив и болезнен,

 но единствен след всичко това.

 Любовта си аз ще пазя дълбоко в моето сърце

 и да страдам аз ще знам мойта истина

 единствената, че съм те обичала

               БЕЗКРАЙНО!!!

 

© Лора Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??