ЗАКЪСНЯХ !
Закъснях и не знам дали времето мога да върна,
но дори да не мога сълза една ще запазя,
доказателство за моята любов.
Едничък път трънлив и болезнен,
но единствен след всичко това.
Любовта си аз ще пазя дълбоко в моето сърце
и да страдам аз ще знам мойта истина
единствената, че съм те обичала
БЕЗКРАЙНО!!!
© Лора Всички права запазени