29 авг. 2007 г., 18:59

Закъсняла любов 

  Поэзия
725 0 10

След дълги години омраза,
най-после се влюбих във себе си.
"Късно е! - огледалото каза. -
Най-добрите ти дни са погребани."

"Време е! - макар и отсечено,
часовникът цъкаше мило. -
Красотата отвътре е вечна,
а в нея е твоята сила."

"Рано е! - слънцето каза
и кротко по хълма се стече. -
Още не съм залязло.
Идва прекрасна вечер."

© Валентина Шейтанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??