28 мая 2021 г., 09:33  

Залей ме, Слънчице, с любов 

  Поэзия » Любовная, Строгие формы
822 1 6

Залей ме, Слънчице, с любов,

в деня ми искрено светлей!

Безспир да чувствам твоя зов -

залей ме, Слънчице, с любов!

Да бъде всеки миг по- нов

ти пътя ми към теб огрей!

Залей ме, Слънчице, с любов,

в деня ми искрено светлей!

 

В деня ми искрено светлей,

превлюбен в теб да съм щастлив!

Отново с топлина запей -

в деня ми искрено светлей!

Животът с теб е чародей,

разцъфва с аромат красив!

В деня ми искрено светлей,

превлюбен в теб да съм щастлив!

 

Превлюбен в теб да съм щастлив -

залей ме, Слънчице, с любов!

Дарù ми знак благочестив,

превлюбен в теб да съм щастлив!

Смени венеца ми трънлив

с дихание от нежнослов!

Превлюбен в теб да съм щастлив -

залей ме, Слънчице, с любов!

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??