3 мар. 2007 г., 13:20

Залезът и изгревът на чувствата 

  Поэзия
1190 0 3

                               Залезът и изгревът на чувствата
Изгревът запалва любовта ти, а залезът я загася. Ти коя част от деня си?
Изгревът? - когато любовта ти пламва, когато сърцето ти тупти за него, когато душата ти мълви за него, когато в сънят ти стъпва и мислите запълва...
Залезът? - нима любовта е в своя край?!?... Да, защото ти разбра, че сладките думи, че изпълнените с радост спомени и вълнения са били лъжа. Нима всичко хубаво е било просто положителна страна на характера му?!? Ти се разочерова...виждаш,че  той се държи така и с приятелките ти и се уверяваш, че отношението му към теб е било една голяма лъжа.

Но ти не можеш да изпиташ залеза, преди да изпиташ залеза преди да минеш през изгрева, но запомни: не изпитвай изгрева сладко, защото ще залезеш горчиво!!!

© Симона Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??