10 янв. 2015 г., 17:12

Заличителят на спомени 

  Поэзия » Другая
458 0 2

Заличителят на спомени
се скита самичък по света,
търси хора, твърде изморени от
минало,  взело формата на
 повтаряща се във времето тъга.

Носи чанта, пълна с лекове
за всички страдащи сърца.
Забрава, побрана в бурканчета,
предлага на най-изгодната цена.
Всяка душевна болка
той ще излекува на мига.

Заличителят на спомени
ме срещна под дъжда и видя
всяка моя невидима синина,
следа,оставена от хората, от времето,
оцветила ме цяла в тъга.

Попита ме дали искам да забравя,
каза ми, че вършил чудеса, със забрава
заличавал болката на спомена.
Отказах му  веднага на мига
болката ме е сглобила
такава, каквато съм сега.

© Недописана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря ти, Георги харесва ми асоциацията ти, също един мой много любим филм
  • Интересен и хубав стих. Напомни ми за един мой любим филм-"Вечният блясък на чистия ум". Харесва ми стилът ти-различен и необичаен.
Предложения
: ??:??