1 сент. 2017 г., 08:31

Залязване 

  Поэзия
226 1 1

След следващото ни земетресение
може  да съм вече само тяло,
прибери ме в себе си,
превърни се в моето спасение,
пречисти душата ми от всяка
доза преди теб.


Моят залез е твоето начало.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??