1.09.2017 г., 8:31 ч.

Залязване 

  Поезия
223 1 1

След следващото ни земетресение
може  да съм вече само тяло,
прибери ме в себе си,
превърни се в моето спасение,
пречисти душата ми от всяка
доза преди теб.


Моят залез е твоето начало.

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??