29 авг. 2023 г., 07:37

Заминаване 

  Поэзия
154 1 1

 

Отлитат птиците

Отнасят лятото

върху копринените си криле

Помахват им ,

сърцата летни...

Цветя и хълмове

Прощаване си вземат с него

И готвят се

да срещнат

златна есента

И вино тежко

във вените

на таз земя разлива се...

И чаша има

и за мен

Тъгата,

като мантия обгръща ме

Отива си от мен,

поредно лято...

Отива си... мечта поредна

Отиват си и залезите морски...

Щастливите моменти ...

завинаги

остават с мен...

Valentina Mitova

28/08/2023

© Valentina Mitova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??