Отлитат птиците
Отнасят лятото
върху копринените си криле
Помахват им ,
сърцата летни...
Цветя и хълмове
Прощаване си вземат с него
И готвят се
да срещнат
златна есента
И вино тежко
във вените
на таз земя разлива се...
И чаша има
и за мен
Тъгата,
като мантия обгръща ме
Отива си от мен,
поредно лято...
Отива си... мечта поредна
Отиват си и залезите морски...
Щастливите моменти ...
завинаги
остават с мен...
Valentina Mitova
28/08/2023
© Valentina Mitova All rights reserved.