26 дек. 2008 г., 20:02

* * * Замръкнах... 

  Поэзия » Другая
707 0 7

* * *

 

Замръкнах...

Някъде във здрача

ме стига песента ти вечна...

Не плача. (Вече аз не плача...)

Пораснах бързо, но далече.

 

Далече някъде пораснах,

а чувам песента ти в мене.

Къде си, мое малко щастийце...?

Защо "навън" ми е студено!?

                                          27 септември 1993 г.

                                          гр. Варна - 00.46 ч.

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??