Когато превърна сърцето си във камък,
и се оттегля в своя замък,
там, сред студените стени и сивотата,
ще се отдам на спомените, самотата,
ще преживявам живота си предишен,
и ще се радвам - не е било излишно
да страдам, да мечтая, да копнея,
с любов в сърцето да живея...
Някой ден... но не сега...
© Вероника Валери Все права защищены