3.10.2007 г., 10:09 ч.

Замъкът на самотата  

  Поезия
704 0 7
 

 Когато превърна сърцето си във камък,

 и се оттегля в своя замък,

 там, сред студените стени и сивотата,

 ще се отдам на спомените, самотата,

 ще преживявам живота си предишен,

 и ще се радвам -  не е било излишно

 да страдам, да мечтая, да копнея,

 с любов в сърцето да живея...

 Някой ден... но не сега...



© Вероника Валери Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??