29 июн. 2010 г., 22:44

Замълчи 

  Поэзия » Любовная
1267 0 9

Не казвай нищо, мила... замълчи!

       Достатъчно е само, че те има!...

Засмеят ли се

                         твоите очи

със пламъчета,

                            тъй неукротими,

душата ми,

жадуваща покой,

                                кипи

и в мен желания отприщва,

       и чувствата изливат се в порой!...

Притихваш!...

                         Всяка дума е излишна!

 

      

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??