30 июн. 2021 г., 17:12  

Запей чудесна пак с мечти... ( вирле ) 

  Поэзия » Любовная
712 4 4

Запей чудесна

пак с мечти.

Бъди словесна

и най- звездна

      обич ти.

 

Повлякоха ме

зли води,

душата стягат

сто беди.

 

Съдба нелесна

ме гнети

и ще изчезна

в черна бездна,

      без следи.

 

Запей чудесна

пак с мечти.

Бъди словесна

и най- звездна

      обич ти.

 

Спаси сърцето

да тупти,

че само с тебе

то пламти.

 

Преблаговестна

долети

и чисто честна,

нежносветна

      заблести.

 

Запей чудесна

пак с мечти.

Бъди словесна

и най- звездна

      обич ти...

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??