17 янв. 2017 г., 19:05

Започнах Аз 

  Поэзия » Другая
300 1 1

Започнах Аз пореден кръг от орбитата на живота,

с бавна крачка ще вървя по неговият път.

Носих, ще нося Аз до край  в душата си хомота,

с любов, сърце от Господ дадената плът.

През погледа ми лъкатушат цветове и багри,

картината запълват с омайни цветове и аромат.

Любовта в душите питам кой ще ни уварди?

Сълзи и мъка  не ще ни изкушат.

Започнах Аз да търся новото начало,

изгубено навярно от моите предци.

Картината ще гледам с очите премижало,

душата ми изгонила незнайните крадци.

В.Й. 15.01.2017г.

 

© Васил Йотов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "През погледа ми лъкатушат цветове и багри,
    картината запълват с омайни цветове и аромат."
    Хареса ми! Поздрав!
Предложения
: ??:??