Започнах Аз пореден кръг от орбитата на живота,
с бавна крачка ще вървя по неговият път.
Носих, ще нося Аз до край в душата си хомота,
с любов, сърце от Господ дадената плът.
През погледа ми лъкатушат цветове и багри,
картината запълват с омайни цветове и аромат.
Любовта в душите питам кой ще ни уварди?
Сълзи и мъка не ще ни изкушат.
Започнах Аз да търся новото начало,
изгубено навярно от моите предци.
Картината ще гледам с очите премижало,
душата ми изгонила незнайните крадци.
В.Й. 15.01.2017г.
© Васил Йотов All rights reserved.
картината запълват с омайни цветове и аромат."
Хареса ми! Поздрав!