Спри!
Сега е моментът да спреш..
да мислиш негативно
да се оплакваш
да живееш примитивно
да се затваряш
да завиждаш неблагородно
да наскърбяваш
да лицемерничиш недостойно
да не прощаваш.
Спри!
Има толкова много..
Време за обичане
Любими за целуване
Близки за прегръщане
Моменти за празнуване
Мечти за осъществяване
Усмивки за споделяне
Любов за изживяване
Добри дела за правене.
Започни!
Сега е моментът.
© Емилия Йорданова Все права защищены
Има толкова много..
Време за обичане....Поздрави!