18 июл. 2015 г., 13:18

Започва всичко шеметно прекрасно 

  Поэзия » Любовная
649 0 1

Започва всичко, шеметно, прекрасно.

Любов, емоции, звезди.

И всичко е безумно страстно

и се къпем във безброй мечти.

Минава време.

Слънцето блести студено.

Очите ти не са така големи

и не заспиваш върху моите гърди.

Ръцете ти не са горещи.

Насън изричаш чужди имена.

И няма вече вечери на свещи.

Какво се случи с любовта?

Преди не вярвах,

вече зная.

Написано е всичко на света.

Колко дълго всичко ще бъде.

И с всеки колко ще ви трае любовта.

 




© Явление Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Белла, написано е, но на език, който никой вече не може да чете, след изгонването от Рая на човеците.
Предложения
: ??:??