Запомни ме такава - с очи като нощ,
загадъчни, тъмни, криещи тайни безброй...
Запомни ме такава - с коси като дъжд,
във които изплака своя страх неведнъж...
Запомни ме такава - бездомна, сама,
вечно търсеща нещо или просто жена...
Запомни ме такава, каквато решиш -
и тъжна, и весела, само да не сгрешиш...
Запомни ме такава и каквато не бях,
само помни: всеки миг аз за теб изживях...
Запомни ме такава и недей, не тъжи,
че днес дошъл е часът да се разделим...
Запомни ме такава...
© Надежда Все права защищены