26 мар. 2011 г., 21:38

Заради нея 

  Поэзия
968 0 0

Отказах се - заради нея.

Аз самата не бих могла така.

Щях нейния живот да живея

и гласа ѝ да чувам дори със смеха.

Щях в очите ти все нея да виждам,

щеше да ме изяжда вътрешният глас.

Щях с мисълта за нея помежду ни да заспивам

и един ден... просто нямаше да бъда АЗ.

Отидох си - заради нея.

Тежи много нечий друг живот да живееш,

закъсняло щастие да гониш

и чужди мечти да пропилееш.

Спри да питаш - обичам те

и винаги ще бъда това, което тя не е,

а тя - което аз не съм.

Моята душа нейната не е -

не искам да бъде неин и моят сън!

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??