1 окт. 2009 г., 23:42

Заради теб 

  Поэзия
1151 0 5


Заради теб

 

От минало в духовно съжаление

ще стигна до същинския си смисъл.

Ще загърбя мъртвото вълнение,

женствеността си мога да орисам.

 

Ще съм нова искрена и силна,

обичлива, вярваща, любима.

Ще съм дива още по-красива,

щом с духа ми те усетя близък.

© Ани Виделова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??