16 окт. 2006 г., 13:34

Заради теб 

  Поэзия
711 0 2

Усмихнах се,
             заради теб щастлив,
     открих те с идването на деня,
  почувствах се отново жив,
     с надежда,
        с цветове на нежната дъга.
Разгърнах криле,
                  докоснат от ръцете ти
    и по улиците се учих да летя,
 отрових с обич нас и всеки,
              сънувал нощем самота.
Забравих и сълзите ми,
   събудих се с нежността ти,
                           със мечтите ми,
      открих и в часовете,
                                  в дните ми,
  тайната пазена от теб красавице...
                                            Обичам те!

© Христо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хубаво послание носи.
    "Да си щастлив, това е да намериш в щастието на другия, своето собствено щастие" - явно ти си го открил.

    Поздрав и усмивка.
  • И тук имам същата забележка.
Предложения
: ??:??