14 февр. 2010 г., 21:54

Зарязана 

  Поэзия » Юмористическая
708 0 15

Ех, братко Свети Валентине,

и таз година ме подмина -

надникна само през комина

и яко дим взе, че замина!

 

Не съм ни чума, ни зараза,

не чух добре, но май ми каза,

че в моята житейска фаза,

дори и Трифон ме заряза!

14.02.10

© Ваня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??