28 окт. 2008 г., 21:05

Защо? 

  Поэзия » Любовная
672 0 1
Защо между нас не върви?
Защо не правим нищо любовта си да споделим?
Защо безкрайно те обичам аз и защо умира изгубена любовта между нас?
Защо, по дяволите, някой ни прокле да се нараняваме все???
Защо, когато те няма, съм изгубена и някак си без любов... единствена и прокудена?
Защо толкова много искам да съм с теб... а за теб съм просто един обикновен човек?
Защо за теб не съм специална, както ти си специален за мен?
Защо аз за първи път съм влюбена, а ти дори не си влюбен в мен?
Нима съм ти за помежду другото и с теб щастлива ще съм единствено в отвъдното?
Защо, по дяволите, чувствата ми не сподели, нима друга обичаш ти?
Явно не заслужам любов като в приказките, любов чиста и безпристрастна... любов нежна, а не опасна...

© Елена Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ех ,чак в отвъдното, ние сме свине, не си ли го разбрала още, поздрави и се усмихни !
Предложения
: ??:??