24 дек. 2007 г., 21:27

Защо? 

  Поэзия
737 0 3
Защо?

Сълзи горещи очите пълнят
и се стичат по лицето,
те кожата прогарят
и стигат до сърцето.

Една сълза потъва в мрака,
едно сърце за теб тупти,
една душа проклина самотата,
един човек заради тебе го боли.

© Диана Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??