8 июн. 2008 г., 09:16

Защо? 

  Поэзия » Другая
915 0 2

Защо така ме изостави, защо със мен се подигра?

Защо надежда днес ми даде?

А после стъпка я в калта...

Защо душата ми погали?

А после смачка я с крака...

Защо накара ме да вярвам, че я има любовта?

А после и последната искрица обич

издуха като есенни листа...

Защо?

© Силфида Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??