12 мая 2005 г., 11:46

Защо..? 

  Поэзия
890 0 1

Защо и тази нощ не искаш да заспиш,
кажи какво в сърцето си таиш.
Какво ли виждаш там в небето,
та твоята звезда да свети в сърцето.

Защо и тази нощ съня си пак ще гониш,
за кой ли пак сълза ти ще отрониш.
Че тази обич истинска за тебе е отрова,
отричаш ли любов за болка ти бъди готова.

Прости и тази нощ не искам да заспивам,
и чуждите ръце аз пак проклинам.
С горчиви сълзи в две тъжни очи,
аз търся следи и пареща болка гори.

Прости и тази нощ очите няма да затворя,
че твоите очи в мен ще заговорят.
В съня си само мога аз да бъда с теб в Рая,
и всяко утро ще ми носи болката от края.

Без твоите очи светът в мен замира.
Без твоята усмивка светът в мен е зима.
Без твоя брод ще гони вятъра дешата.
Без твоя зов прекършени са в мен крилата.

© Красимира Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??