26 мая 2010 г., 21:55

Защо 

  Поэзия
524 2 0

Защо не ме оставите сама да си решавам

кое за мене е добре, кое не е?

Защо не можете, дори и да прападам,

просто да ми подадете две ръце?

 

Защо не можете, дори ако сгреша,

до мен да бъдете без упрека: " Нали ти казах?!"

Защо ме смятате все още за дете,

което без вашите съвети ще умре?

 

Защо не вярвате във мен?

© Звезделина Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??