23 янв. 2010 г., 13:18

Защо? 

  Поэзия » Любовная
600 0 0

 

Защо презирам всички,

отправили се

с обич

към сърцето ми?

Защо се смея,

щом

заговорят ми

отново

за любов?

Защо оставам

студена и безмълвна

на нечие

„Обичам те”?...

Защо отвръщам поглед,

когато

звездите сякаш

ми намигат,

че е истина?

Кажи защо?

Все търся отговор...

След теб...

© Бояна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??