26 янв. 2012 г., 10:39

Защо? 

  Поэзия » Гражданская
401 0 3

           Защо?

 

Кой има спомен

от своето раждане?

Кой има спомен

от своята смърт?

Да каже на хората

защо се изяждаме

от своето раждане,

та до своята смърт...

Или в Родината

всички се раждаме,

орисани да се...

взаимоизяждаме?

© Петър Петров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??