26.01.2012 г., 10:39 ч.

Защо? 

  Поезия » Гражданска
396 0 3

           Защо?

 

Кой има спомен

от своето раждане?

Кой има спомен

от своята смърт?

Да каже на хората

защо се изяждаме

от своето раждане,

та до своята смърт...

Или в Родината

всички се раждаме,

орисани да се...

взаимоизяждаме?

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??