9 июл. 2008 г., 10:54

Защо? 

  Поэзия » Любовная
624 0 8
Защо?

Защо ли тъжно е сърцето?
Защо е тъмно пак небето?
Защо те няма в този ден?
Защо, защо не си до мен?
Защо ли си обсебил и съня ми?
Защо ли си миражът през деня ми?
Защо ли си сълзите във очите ми?
Защо ли си и вятърът в косите ми?
Защо ли си облакът, помрачил лицето ми?
Защо ли си дъждът, преливащ в ръцете ми?
Защо ли си Слънцето, което обичам?
Защо ли си нежните думи, които изричам?

© Милена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??