Защо чакаш?
Докосни струната -
най-нежната, обвиваща душата!
Сърцето слуша в захлас.
Всичко друго забравя!
Защо чакаш?
Пусни любовна стрела -
ела в мойте сънища!
Отдавна те чакам.
Защо чакаш?
Прободи с кама -
няма вече да страдам!
Ада отдавна очаквам!
Защо чакаш?
Стреляй, трови ме!
Оковите с твоето име
най-после свали!
Спаси ме!!!
© Василка Ябанджиева Все права защищены
но стихът ти определено ми хареса!