Защо е трудно да ме заобичаш,
тъй силно те желая.
Защо? - задавах си въпроса всекидневно,
но не успях да отговоря на това.
Попитах - беше кратък,
със прости думи, без заобикалки,
изрече думите с пресипнал глас:
"Не те обичам!" - погали ме и тръгна,
след теб затворих входната врата.
© Весела Йотова Все права защищены
Мисля че за да напишеш това имаш същия проблем и бих ти дала съвета да не го караш да те обича насила.Остави го,много боли,но помага,след това той ще бяга като кученце отзада ти