22 мар. 2007 г., 20:04

Защо го правиш? 

  Поэзия
880 0 1
Защо мълчиш и гледаш ме нахално?!
Защо държиш се ти така банално?!
Нима не знаеш, че с теб да тръгна няма аз оттук?!
Нима не знаеш, че сърцето ми принадлежи на друг?!
Знам, че знаеш!
Но въпреки това нахално ме държиш с ръка,
и защо, защо правиш всичко това?!
Не знам! Не искам да разбирам!!!
Знай, че без НЕГО аз умирам!

© Моника Михайлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много е готино.Браво,продължавай в същия дух!!!
Предложения
: ??:??