26 сент. 2010 г., 16:56

Защо искам да съм слънце 

  Поэзия » Любовная
802 0 13

ЗАЩО ИСКАМ ДА СЪМ СЛЪНЦЕ

 

 

Хубава си до безбожност!

Затова и слънцето

по цели нощи

не може да заспи...

И тревожно

в ранна утрин

наднича с пламнали очи

зад хоризонта...

И

да те целуне,

докато още

спиш.

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??