Събуждам се... евтино кафе и скапана цигара.
"Жилет"-ът дращи по лицето ми... Защо ли?
Том Тейлър се оказа пълен боклук...
Отивам там, където не искам... Защо ли?
Обграден... от бездарници на безсрочен договор.
Ще ги понеса и днес... Защо ли?
Дяволи... четат евангелието.
Четат и книга... за домашно консервиране... Защо ли?
Да живееш... без да дишаш... Да умреш в трагедия...
Аз съм завършен мазохист... Защо ли?
Търговския център... ваша катедрала...
Пренесете жертва на неговия олтар... Защо ли?
Вземете телевизионния си наркотик...
Ще се наситите ли някога... Защо ли?
Град на мъртвите... с пътища, водещи наникъде...
Деца с мръсни лица... Защо ли?
Не чувствам вина... не бих се извинил...
Затова, че няма къде да отидеш... Защо ли?
Човек бяга, когато е жетрва...
Вашият дом не е вашата крепост! Защо?
© Светлин Все права защищены