19 июн. 2012 г., 10:40

Защо ли съм със теб? 

  Поэзия » Любовная
890 0 4

Отново сама. За кой ли път?!

Дори и в теб аз срещам самотата.

Едва ли празните очи и тази плът

ще запълнят в сърцето празнотата.

 

Защо ли съм със теб?!

Какво ни свързва,

щом чувства топли няма да горят?

Душата ми от тази хлад премръзна...

А дрехите на пода ни лежат.

 

Не те виня... бе само моя грешка,

повярвах в теб

и в мига остарял.

След тази нощ какво стои насреща?!

Завързан пътник, взел си своя дял.

 

Е, сбогом - слабостта е във жената,

мъжът не знае думата "боли".

На мъжка чест висока е цената,

но едва ли някога ще я научиш ти...

© Дарина Бакалова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??