29 нояб. 2022 г., 13:33

Защо не идваш 

  Поэзия » Любовная
572 1 2

Все още търся те в чуждите мъжки лица

и копнея любовно да ме прегърнеш

Всеки друг ми напомня на тебе сега

Още те чакам и искам при мен да се върнеш

 

Помня очите ти- тези дълбоки очи

които гледат ме и пият замечтани

В тях колко обич дълбока личи

и спотаени копнежи и страстно желание...

 

Помня ръцете ти- тези тъй нежни ръце,

в които трепетно се сгушвах. Тъй познато!

Дочувах ритъмът на твоето сърце

слушайки звукът на тишината

 

Ти липсваш ми и искам те до мен

да бъдеш моят рицар и закрила

Аз знам, че си за мен определен

и чакам те, а ти защо не идваш?

© Росица Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??