29 дек. 2010 г., 15:04

Защо отново ти даде ми на надежда 

  Поэзия
644 0 0

Онзи силен трепет в сърцето
напомня ми за твоите целувки.
Прегръщам силно спомените
избеляли и отново в рамка
окачвам ги на стената.

Защо отново ти даде ми 
надежда? Не заслужавах
я, повярвай ми! Вземи
любовта и всичките надежди,
доброволно душата си на теб
продадох!

© Ноно Якимов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??