22 мая 2014 г., 09:02

Защо се влюбих?! 

  Поэзия
680 0 1

Не се влюбих - заслепен бях от лъчите на слънцето, отразени от косите ти.

 

Не се влюбих - окъпах се в морската вода, оцветила очите ти.

 

Не се влюбих - стоплих се от тялото ти, сляло се с моето.

 

Не се влюбих - аз вече бях влюбен от първия миг, в който те видях.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??