22.05.2014 г., 9:02 ч.

Защо се влюбих?! 

  Поезия
671 0 1

Не се влюбих - заслепен бях от лъчите на слънцето, отразени от косите ти.

 

Не се влюбих - окъпах се в морската вода, оцветила очите ти.

 

Не се влюбих - стоплих се от тялото ти, сляло се с моето.

 

Не се влюбих - аз вече бях влюбен от първия миг, в който те видях.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??