15 окт. 2008 г., 19:48

Защото нищо не значи повече от теб 

  Поэзия » Любовная
671 0 2

Защото нищо не значи повече от теб...

Защото знам, че мога да разчитам

на любов, която ще разтопи и планини от лед,

защото точно ти си, който знам, че мога да обичам.

Нима е всичко по-различно отпреди?

Нима наистина си тръгна самотата?

Това е чувство, което може да дари

всичко, което липсва на душата.

Да бягам... дали сега това е важно?

Въпроси има хиляди, милиони...

Защо за всички новото е страшно,

когато то за мене значи обич?

Държа ръката ти сега

и знам, че искам с теб да съм до края...

Само тази, една единствена ръка

ми дава всичко, от което се нуждая...

© Зорница Събева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "Само тази, една единствена ръка

    ми дава всичко, от което се нуждая..." Супер! Много е готино!
  • "Защо за всички новото е страшно,

    когато то за мене значи обич?"-хубаво е!
Предложения
: ??:??