26 сент. 2013 г., 21:51

Защото те обичам 

  Поэзия » Любовная
684 1 3

Когато си тъжен, и аз съм такава.

Усещам твоите чувства, мисли, копнежи.

Чувам те, дори и звук да не издаваш.

Мислиш си, че никой не ще забележи.

 

Но аз забелязвам и оставам.

Няма да ти кажа да се справиш,

а понеже до болка те обожавам,

ще ти помогна да го направиш.

 

Болката ти с лекота ще отнема.

Ще те прегърна, няма нищо да кажа.

Няма да те пусна, твърдо съм решена.

Не ти обещавам, а ще ти покажа!

 

Не говори, всичко разбирам.

Отпусни се и ще ти помогна.

Сърцето ти с любов ще оперирам.

Ще се боря за теб като животно.

 

Щастлив ли си, и аз съм такава.

Това е моето предназначение.

За усмивката ти всичко давам

и да тръгвам нямам намерение.

 

Отдалеч сърцето ти чувам.

Щом забърза се пулсът ти, усещам.

Започнах дори да те сънувам

още преди да те срещна.

 

Цялата любов на света ще ти дам.

Дъха ми спираш и ме омагьосваш.

Повикай ме и винаги ще съм там,

без значение какво ми коства.

© Диляна Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??