25 мая 2007 г., 07:37

Застинало Време 

  Поэзия
534 0 1
         'Дали' 
     е спрял времето?!
                         За да спрем и да си отдъхнем,
        намирайки покой... 
             в себе си?!
    Оглеждам се - виждам собствените си лица,
                           във теб и теб, и  в нея  и в него,
                                  ние сме просто съставени единици,
                               ние сме прости съставящи части
        на пъзел,
      който само дете може правилно да сглоби!?!
                                  Загубих същността си - не,
        аз съм я откривал дори...
            Дали времето ще заличи и моите следи...?!
                                                                                  Тишина


14.2.2007

© Веселин В Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "ние сме прости съставящи части
    на пъзел,
    който само дете може правилно да сглоби!?!" - интересна мисъл.
    Поздрави!!!
Предложения
: ??:??