9 июл. 2007 г., 09:18

Заточение 

  Поэзия
449 0 1
Разпъната съм сред безброй копнежи,
заточена на остров от мечти
и ослепена, за да не поглеждам
отвъд морето и стинските дни.
 
Морето е създадено от думи.
А думите са винаги лъжи.
Лъжите пък са празни и безумни.
Безумна съм и аз, че вярвам в тях...

© Горяна Панайотова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??