9.07.2007 г., 9:18 ч.

Заточение 

  Поезия
450 0 1
Разпъната съм сред безброй копнежи,
заточена на остров от мечти
и ослепена, за да не поглеждам
отвъд морето и стинските дни.
 
Морето е създадено от думи.
А думите са винаги лъжи.
Лъжите пък са празни и безумни.
Безумна съм и аз, че вярвам в тях...

© Горяна Панайотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??